Okul Tanıtım Broşürü

8. sınıf öğrencileri neden bizi tercih etmeli?

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak 2014 yılında kurulmuştur. Okulumuz 1 Müdür, 1 Baş Müdür Yardımcısı, 5 Müdür Yardımcısı ve toplam 30 öğretmen ile eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okulumuz Boyaldı Mahallesi Karşısı Van Özalp yolu üzerinde bulunmaktadır. Okulumuz dört kat üzerine kurulu ve kömür kalorifer sistemi ile ısınmaktadır. Okulumuzda 26 derslik, 2 Yiyecek ve İçecek Hizmetleri atölyesi, 1 Güzellik Hizmetleri atölyesi, 1 Sağlık Hizmetleri atölyesi, 1 spor salonu, 1 Özel Eğitim sınıfı ve tüm dersliklerde akıllı tahta bulunmaktadır. 1 Kütüphane, 1 Müdür, 1 Baş Müdür Yardımcısı, 5 Müdür Yardımcısı ve 1 Öğretmenler odası bulunmaktadır. Okul bahçesinde 1 voleybol ve basketbol ortak saha bulunmaktadır. Tüm bunların yanında 200 yatak kapasiteli kız pansiyonu bulunmaktadır.

Yayın: 03.07.2023 - Güncelleme: 03.07.2023 16:04 - Görüntülenme: 339