TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

...
BOYALDI MAHALLESİ DEMİRYOLUÜSTÜ SOKAK NO78 ÖZALP/VAN
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Toplumun Sağlık Hizmetleri, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri, Güzellik Hizmetleri alanlarındaki personel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla mesleki bilgi ve becerilerle donatılmış sağlık hizmetlerinin kalitesini, güveni arttıracak, Güzellik Hizmetleri alanında sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanında rekabet koşullarına ayak uydurabilmek için sektörün istediği yeterlikleri kazanmış, dünya standartlarında hizmet verecek kalitede personel yetiştirmektir. Toplumuyla barışık, mesleğiyle ilgili yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden ve sürekli kendini yenileyen milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri benimseyen meslek elemanları yetiştirmektir.
Misyon
08:00 - 16:10 ( PAZARTESİ-SALI) 08:00 - 15:55 (ÇARŞAMBA-PERŞEMBE-CUMA)
Kömür kalorifer
200 kişi kapasiteli kız öğrenci pansiyonu mevcuttur.
Minibüs ve otobüslerle sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Taşımalı eğitim kapsamında olup İl merkezinden özel servis imkanı bulunmaktadır.
ilçe Merkez
il merkezine 60 km uzaklıkta olup, ilçe merkezine uzaklığı 3 km uzaklıktadır.
Okulumuz her yıl 5 derslik (160 öğrenci) almaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2017/2018 Eğitim Öğretim yılında 376 taban puanla öğrenci alan okulumuz, en yüksek ise 430 puanla öğrenci almıştır
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda spor salonu bulunmamaktadır. Masa tenisi, voleybol ve futbol alanlarında okul içinde ve dışında düzenlenen turnuvalara aktif katılım sağlanmaktadır.
4006 TUBİTAK BİLİM FUARI düzenlenerek okulumuzda sergilenmektedir.
Proje Çalışmaları
TUBİTAK, ERASMUS, ERASMUS+ VE E-TWINNING PORTALI gibi alanlarda proje çalışmaları yapılmaktadır.
Erasmus+ projesinde yer almaktayız.