8. sınıf öğrencileri neden bizi tercih etmeli?

May

YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ 12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN STAJ PROGRAMININ 28 GÜNLÜK SÜRESİNİ İSPANYA'DA TAMAMLADIK.

May

Bilim söyleşisi

Ock

Ara

Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günü. Bu günde dünya çapında organizasyonlar düzenlenmektedir. Hükûmet desteği ve sivil toplum organizasyonlarıyla birlikte bu günün kutlanması çeşitlilik göstermektedir.

Kas

Her yıl olduğu gibi bu sene de okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Okullarda düzenlenen tatbikatların asıl amacı, öğrenci ve tüm okul kadrosunu, olası bir deprem veya yangın felaketine karşı bilinçlendirmek, yapılması gerekenler konusunda onları eğitmektir. Bu amaç doğrultusunda tatbikatlar gerçeğin kopyaları olarak, gerçeğe olabildiğince benzer halde uygulanır.

Kas

Yönetici,öğretmen ve velilerin ortak hedefi, öğrenciyi daha iyi eğitmektir. Bu nedenle eğitim-öğretim anlayışı konusunda birliktelik sağlanmasına önem verilir. Veli toplantıları, okul – aile işbirliğinin oluşmasını ve gelişmesini sağlayacak en önemli organizasyonlardır.

Kas

ÖZALP POLİS TEŞKİLATI, OKULUMUZ ÖZEL EĞİTİM SINIFINI ZİYARET ETTİ.

Kas

"Adını Türk tarihine altın harflerle yazdıran büyük şahsiyet sen Türk milletinin kalbinde ebedi yaşayacaksın."

Mrt

22-26 Mart 2021 Telafi Sınav Takvimi Yayınlandı.

Mrt

Okulumuzda hali hazırda sağlık alanları bulunmakla birlikte, 2020-2021 eğitim öğretim yılında Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanları da açılmıştır. Doğal olarak atölyelere ihtiyaç vardı.

Öğrencilerimizin en iyi eğitimi görmeleri için, Yiyecek içecek hizmetleri, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri sınıfları kullanıma hazır hale getirilmiştir. Aynı zamanda konferans salonu eksikliği hissedilmektedeydi. Konferans salonumuz da açılmıştır. Hayırlı olması dileğiyle.

Şbt

MEB'in belirlediği sınav takvimine uygun olarak, okul ortamında ve sosyal mesafe/hijyen tedbirlerine uygun, seyreltilmiş gruplar hâlinde sınavlar gerçekleştirilecektir.

Ock

Okulumuz her an eğitim öğretime hazırdır. Muntazam bir şekilde ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yapılmaya devam edilmektedir.

Ara

TOKİ MTAL 4-17 OCAK 2020-2021 TARİHİNDE YAPILACAK SINAVLAR, 15 ŞUBAT 2021 TARİHİNDEN SONRASINA ERTELENMİŞTİR.